Disclaimer

 

Leer Marieke kennen in enkele steekwoorden......

..... zoals ik wordt omschreven door mensen in mijn omgeving zowel in de privesfeer als in de werkomgeving.

Teamplayer

Een goede samenwerking met de mensen om me heen vind ik belangrijk. Ik ben er van overtuigd dat we samen meer weten en/of kunnen dan alleen. Ik leer van de feedback die ik van de ander krijg maar ik wil ook dat de ander aan de slag kan met mijn tips en adviezen.

Initiatiefnemer

Dit is een rol die ik makkelijk op me neem. Dit omdat ik van duidelijkheid houd en deze vraag of creeër wanneer deze niet aanwezig is. Ik ben enthousiast en laat me niet zomaar uit het veld slaan. Ik ben innovatief en wil daar andere mensen graag enthousiast voor maken.

Vasthoudend

Doormiddel van mijn enthousiasme en mijn onderbouwde argumenten maak ik mijn ideeen duidelijk. Daarbij probeer ik mensen  vaak met gebruik van praktijk voorbeelden te overtuigen.

Transparant

Het is voor mensen om mij heen duidelijk wie ik ben. Ik ben eerlijk over wat ik wil en wat ik verwacht, daarnaast is het voor de ander ook duidelijk wat ze van mij kunnen verwachten.

Kritisch

Het is voor mij van belang dat keuzes die worden gemaakt onderbouwd worden, als er geen onderbouwing is zal ik daar om vragen. Ik ben kritisch naar de mensen om me heen waarbij ik door vragen te stellen meer duidelijkheid probeer te krijgen. Daarnaast ben ik kritisch naar mezelf en evalueer ik regelmatig mijn eigen functioneren om op die manier het hoogst haalbare te verkrijgen.